16.Ulusal El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Kongresi Gerçekleştirildi.

HABER TARİHİ: 08 Temmuz 2017
2359 Kişi okudu

Pamukkale - Denizli

Değerli Meslektaşlarımız,

16. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Kongresini 06-09 Mayıs 2018 tarihlerinde Colossae Thermal Hotel, Pamukkale, Denizli’de gerçekleştireceğiz. İki yılda bir, El Terapistleri Derneği ile birlikte yapılan bilimsel toplantımızın el cerrahisi ailesi için eğitici, başarılı ve sosyal programının iyi olması için çalışıyoruz.

Kongrede hem ülkemizin hem de yurt dışında konularında uzman yabancı değerli bilim adamlarının katılımıyla üst düzey bilimsel tartışmaların olacağına inanıyoruz.

El terapistleri Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek ortak oturumda Türkiye’nin alanlarında başarılı el cerrahları ile fizyoterapistleri tartışacaklar ve meslektaşlarımız güncel konularda bilgi sahibi olacaklardır.

Kongre sırasında UNESCO Dünya Mirasları listesinde yer alan Pamukkale-Hierapolis’i ve Denizli’nin 6 km kuzeyinde yer alan antik Laodikeia kentini ve yöresel ilgi çeken güzellikleri ziyaret etme olanağını bulacağız.

Siz değerli meslektaşlarımızı kongrede aramızda görmek bizlere onur verecektir. Sizleri keyifli ve faydalı bir kongre için ülkemizin önde gelen turizm merkezlerinden Pamukkale’ye bekliyoruz.

Tüm meslektaşlarımıza en derin saygı ve sevgilerimizi sunarız.